Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kisa, treeni ja palauttavaa juoksua



Pilvinen sää ei tunnelmaa haitannut, kun Vihti Ski Centerissä käytiin Suomi Slalom kilpailu, johon suurin osa Suomen Itävaltaan Special Olympics maailman kisoihin lähtevästä alppimaajoukkueesta osallistui. Saga ja useat muut Itävaltaan lähtijöistä ovat useampana lauantaina käyneet hakemassa kilpailutuntumaa Vihdissä. Suomi Slalom kilpailut ovat ympäri maata järjestettäviä hienoja tapahtumia, joihin kuka tahansa voi ottaa osaa. Suomi Slalom mahdollistaa myös Special Olympics joukkueelle mahdollisuuden saada hyvää kilpailukokemusta ja he pääsevät testaamaan jatkuvasti itseään sekä havaitsemaan niitä osa-alueita, jotka vaativat vielä työstöä ja samalla nähdään missä ollaan menty eteenpäin.



Vipe tarkkailemassa lähtöjä
Hienosti menneen kisan ja loistavasti sujuneen palkintojenjaon yhteydessä suoritetun arpajaisten (molemmat arvotut palkinnot joukkueen jäsenille) jälkeen päivä jatkui parin tunnin treenillä valmentaja Virpi "Vipe" Mikkolan vetämänä. Vipe toimii niin Suomen Special Olympics alppimaajoukkueen yhtenä vastuu valmentaja kuin Napakettujen pitkäaikaisena lasketteluopettajana. Napaketut, joka on erityislasketteluryhmä, harjoittelee viikoittain Solvallan Swinghillissä.







Rinteessä oli päivällä hyvin tilaa ja hissijonot olemattomat, jolloin joukkue
pääsi Vipen vetämänä tekemään maksimaalisen määrän ratalaskuja sekä tekniikkaharjoituksia. Joukkueella on motivaatio korkealla ja treenit sujuivat hyvin. Taas yksi loisto  kisa - ja treenipäivä matkalla kohti Itävaltaa ja Schladmingin rinteitä.







Sunnuntaina Saga ehti vielä Esport Centeriin juoksemaan. Normaalin yhden kierroksen eli 400 metrin alkulämmittelyn sijaan meni viisi kierrosta lyhyin veden juonti tauoin. Radalla tehtiin 5 x 100 metriä vetoja, joista kolme vauhdikkainta olivat viime kesän ennätysaikaa selvästi parempia. Loppuun meni vielä kierros loppuverryttelynä. Vauhti ja kunto ovat kasvaneet melkoisesti viime kuukausina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti