Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. tammikuuta 2017

Itävallan kisoihin kaksi kuukautta

Itävallan Special Olympics talvimaailmankisojen alkuun on aikaa kaksi kuukautta ja Sagan harjoittelu on hyvässä vauhdissa. Keskiviikkona jatkui jälleen Napakettujen jokavuotinen laskettelukoulu jonka päälle kisoihin lähtijät tekivät tunnin harjoitukset. Sääolot olivat haasteelliset eli hyvin lumiset ja rinne sen mukaisessa kunnossa, mutta harjoittelun näkökulmasta loistavassa kunnossa, toi vähän tavallista enemmin haastetta laskemiseen.

Viikko on ollut monipuolinen kokonaisuus; maanantai ratsastusta, tiistai voimistelu, keskiviikko voimistelu, torstai laskettelu, perjantai pientä venyttelyä ja lihaskuntoa kotona, lauantain pujottelukilpailu ja päälle hyvät treenit.Voimistelusalilla sattui paikalle Kauniaisten Marttojen ihmisiä, jotka olivat tutustumassa saliin. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja Saga esitti heille nauhaohjelman. Hyvä esiintymisharjoitus, joka sujui mainiosti, tosin heti kun oli yleisöä paikalla, näkyi suorituksissa pieni jännitys. Samalla pääsi pikaisesti kertomaan muutaman sanan Special Olympics toiminnasta ja kilpailutoiminnasta sekä tulevista Itävallan kisoista.


Lauantaina Vihdissä pidettiin Suomi Slalom kilpailu, johon viisi Itävallan kisajoukkueen kilpailijaa otti myös osaa. Kaikilla oli onnistunut suoritus ja kilpailukokemus jälleen karttui. Kisojen jälkeen porukalla oli vielä puolentoista tunnin harjoitukset. Palkintojen jaon yhteydessä kaikkien osanottajien kesken arvottiin muutama palkinto. Arvonnassa Sagaa onnisti, palkintona jättikokoinen Dumle tuoteboxi, tosin Saga totesi välittömästi "En syö, minä olen urheilija" Ehkä arvonnan voitto lopulta osuikin huoltojoukoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti