Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Urheilu ja koulu


Urheilijan elämään kuuluu paljon muutakin kuin harjoittelu. Pääosinhan urheilijan päivä koostuu treenien lisäksi myös koulunkäynnistä tai töissä käymisestä sekä muusta arjesta. Painotukset eri urheilijoilla vaihtelee riippuen lajista, tasosta, tavoitteista ja mahdollisuuksista toteuttaa tavoitteita. Sagan toiveena on harrastaa urheilua monopuolisesti, mutta myös käydä koulu ja edelleen päästä töihin, kuitenkin jatkuvasti treenaten. Tällä hetkellä päiväkoti olisi mieluisin työpaikka, McDonalds' alkoi myös kiinnostamaan TET-harjoittelun päätteeksi.

McDonalds' TET-harjoittelu
Tukiliiton videolla Saga kertoo omista toiveistaan ja tavoitteistaan.

https://www.youtube.com/watch?v=C3RujZ30VmM&t=114s

Tasapainoisessa kokonaisuudessa urheilijan sosiaalinen elämä koostuu erilaisista yhteisöistä kuten koulu/työt, urheiluharrastukset ja muut harrasteet sekä koti ja perhe. Sagan aktiivinen liikkuminen monissa harrastuksissa on tuonut mukanaan valtavasti tuttuja, joita hän tapaa erilaisissa yhteyksissä. Monipuolinen harrastamien on tuonut paljon hienoja kokemuksia ja onnistumisen tunteita.

Saga kertoi, että yökyläkaverin kanssa olivat keskustelleet yhteiskunnallisia asioita ja pohtineet opiskelupaikkoja sekä eri opiskelulinjojen merkitystä ja työllistymismahdollisuuksia. Paljon oli ollut myös puhetta molempien urheiluharrastuksista ja netistä olivat katselleet seurojen sivuilta eri tapahtumista ja kertoneet toisilleen tekemisistään urheilun parissa. Olisi ollut hauskaa olla kuulemassa heidän mietteitään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti