Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Harjoittelua ja laskettelu kisa


"Mahtavaa tehdä taas keiloilla."


Tiistaina  oli oma treeni Kauniaisten uimahallilla Liikuntastudio Hyvä Olo salilla. Vuorossa oli nauha- ja keilaohjelmien hiominen. Keilaohjelman harjoittelussa on ollut taukoa, koska syksyllä sitä tehtiin hiukan enemmin jouluesitystä varten. Nyt oli taas aika palautella ohjelma mieleen ja alkaa taas parantelemaan sen eri liikeratoja. Keskiviikkona oli vuorossa SC Vantaan Uniikki Y:n fysiikkatreeni, jossa painopiste oli liikkuvuudessa.



Loppuviikko oli laskettelupainotteinen, Napakettujen harjoitukset torstaina Swinghillin rinteessä, joka tällä kertaa oli edellisviikon lumisaiteiseen kertaan verrattuna helpommassa laskettelukunnossa.

Launtaina oli vuorossa Suomi Slalom kilpailut Vihdissä. Keli oli loistava ja harjoittelu näkyi mm. parantuneessa lasketteluasennossa. Kuten valmentaja aiemmin on todennut, harjoittelu tekee tässäkin lajissa mestarin. Aurinkoinen keli oli houkutellut hyvin laskijoita rinteeseen ja kahvion kaakaojonossa oli melkoinen tungos. Onneksi mäenpäälle oli rakennettu pienempi kahvio, josta sai myös grillimakkaraa joka tuotti pelkkää kaakaota iloisemman ilmeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti