Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. helmikuuta 2017

Treenejä ja kouluun tutustumista

Napaketut, johon myös useat Special Olympics alppijoukkueen laskijat kuuluvat, olivat jälleen torstain laskettelukoulussa Vipen tarkassa ohjauksessa. Rinteen ollessa hyvässä kunnossa ja sään suosiessa, laskijat pääsivät keskittymään tekniikkaan treenaamiseen. Kaikki voivat olla ylpeitä hienoista laskusta. Valmentajan lähdettyä Saga ja muutama muu tekivät vielä muutaman laskun, mutta sitten Voice of Finland vei voiton.

Alkuviikosta oli jälleen ratsastusta mukavan talvisessa kelissä Veikkolassa Kartanon Ratsastajien tallilla. Tällä kertaan oli Kölin vuoro olla kentällä Sagan ohjauksessa.
Voimistelun parissa meni tiistai ja keskiviikkoilta. Tiistaina Saga teki pitkästä aikaa level 1 ohjelmat, osa ohjelmista oli hyvässä muistissa, osaa piti hiukan enemmin käydä läpi, mutta lopulta kaikki alkoivat taas sujua kuten pitää. Aamulla Saga ehti koulun liikuntatunnilla käydä uimassa, jaksamisessa se ei illan treeneissä näkynyt.

Keskiviikkona Saga kävi tutustumassa mahdolliseen ensi vuoden koulupaikkaansa. Edellisen viikon avoimien ovien käynnin jälkeen oli tutumpaa olla kuulemassa ja katsastamassa millainen kouluympäristö erilaisine mahdollisuuksineen olisi tarjolla. Palautelappuun Saga kirjoitti" Haluan päästä tänne ryminällä sisään" joten vierailu lienee onnistunut.

Keskiviikon SC Vantaan fysiikkaharjoitusten ohessa oli puhetta Uniikit Y:n mahdollisesta yhteisesiintymisestä joukkuevoimistelun MM-kisojen loppunäytöksessä. Esiintymismahdollisuutta on haettu, nyt jännitetään olisiko voimistelijoilla toukokuussa edessä esiintyminen Helsingin jäähallissa hiukan suuremmalle yleisölle. Onneksi Sport Club Vantaa on järjestänyt voimistelijoille omissa isoissa tapahtumissa mahdollisuuden esiintyä, joten tuskin suurempikaan yleisö suuresti enää jännittää jos tuo mahdollisuus esiintymiseen tulee.

Sagan ylimääräinen "harrastus" astui myös kuvioihin alkuviikolla, säännöllinen korvakäytävien puhdistus. Korvalääkäri käyntien määrä lähenee varmasti jo kolmea sataa. Muutamaa minuuttia pidempää ei käynnit enää kestä, sen verran on jo tuohon rutiinia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti