Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. helmikuuta 2017

Vauhtia, vikellystä ja voimistelua


Pitkästä aikaan ehti lauantaina rytmisen voimistelun harjoituksiin, jossa harjoitusten lomassa oli puhetta kevään esiintymisestä joukkuevoimistelun MM-kisoissa sekä asuista, jotka ovat urheilijoille tärkeässä roolissa. Väline, jolla esitys tehdään, tuli myös päätettyä. Seuraavana päivä matka vei Vihtiin rinteeseen. Kelin ollessa kostea ja hiihtolomien alettua rinteessä, oli loistavasti tilaa, eikä hisseille ollut jonoja, joten muutamassa tunnissa ehti tehdä monia hyviä ja vauhdikkaita laskuja eri rinteissä.



Hiihtoloman alku on mennyt Kartanon Ratsastajien leirillä ratsastaen ja hevosia hoitaen. Hoitohevosena on Geisha, joka on ollut vuosia ehdoton suosikki. Ratsastamaan on päässyt Jumbolla ja Kölillä sekä ohjastamaan vaunuja Reiskan vetämänä. Ratsastuskentällä on päästy myös vikeltämään.

Pienen tauon jälkeen ehti tiistaiseen omaan treeniin uimahallin salille. Ohjelmassa oli hiukan lihasmuistin palauttelua käyden läpi useiden välineiden ohjelmia, niin naru-, nauha- kuin kahden eri tason vanneohjelmat. Kunnon alkuverryttelyjä ja venyttelyjä unohtamatta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti