Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Valmistautumisleiri PajulahdessaSaga Messilän rinteessä
Itävaltaan matkaava Suomen Special Olympics alppijoukkue veti tiukan treenijakson Messilän rinteillä lauantaina. Jokainen laskija pääsi tekemään hyviä harjoituksia suurpujotteluradalla aamupäivällä ja lounaan jälkeen pujotteluradalla.

Lounastauolla valmentajat Paula Vuolle, Janne Piitulainen, Miika Laitinen ja Virpi Mikkola sekä joukkueenjohtaja Timo Pelkonen suunnittelivat niin iltapäivän harjoitteita kuin loppuillan ohjelmaa. Iltapäivän treenit pujotteluradalla sujuivat hienosti kuten myös loppuilta.

Saga piti erityisesti joukkueen seurasta; sai harjoitella ja olla mukavan joukkueen kanssa leirillä, niin illalla laavulla kuin punttisalilla seuraavana aamuna. Saga sai leiriltä Itävaltaan mukaan otettavat Suomen Special Olympics joukkueen varusteen, joita on moneen käyttötarpeeseen, niin harjoitteluun, edustamiseen kuin kilpailuun. Hienoa sykäpukua piti hieman jo testailla kotona.
Sykäpuku testauksessa

Tiukka harjoittelujakso vielä edessä ennen lähtöä. Kaikki alkaa olla hiljalleen valmiina kisojen alkuun, jonne on vielä nelisen viikkoa.
Suomen Special Olympics alpppijoukkue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti