Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Suomi Slalom kilpailu, treenejä ja keilailuaYhdeksän päivää Special Olympics talvimaailmankisoihin lähtöön. Vielä on ollut hyvää aikaa tehdä hyviä treenejä. Voimistelun fysiikkaharjoitusten lisäksi torstain Napaketuissa Swinghillissä tehtiin vauhdikkaita laskuja, hetkittäin liiankin vauhdikkaita harjoitteen tarkoitukseen nähden. Into ja keskittymien ovat hyvällä mallilla ja kaikki alkaa olla valmiina lähtöön.

Lauantaina aamupäivä meni Vihdissä Suomi Slalom kilpailuissa sekä harjoitellen. Rinne ja keli olivat hyvät vauhdikkaaseen laskemiseen.

Kisaradan merkkaajat olivat laittaneet tällä kertaa lähtöpaikan hieman aiempaa ylemmäksi, melko jyrkkään kohtaan mustassa rinteessä, johon saapuminen tuotti laskijoille haasteita. Ensimmäiseen harjoituslaskuun saavuttaessa pysähtyminen lähtöpaikkaan ei aivan onnistunut suunnitellusti. Toinen laskija, joka ei hallinnut lainkaan menoaan, liukui Sagan suksien yli päin kisatoimitsijaa. Kenellekään ei onneksi tapahtunut mitään - Sagan, toisen laskijan ja radanmerkkaajaan kaatumista lukuun ottamatta.

Toiseen harjoituslaskuun tultiin lähtöpaikkaan toisella taktiikalla, lasku lähtöalueen alapuolelle ja tampaten mäkeä ylös kohti lähtöpaikkaan. Haasteet eivät tuollakaan taktiikalla loppuneet, sen verran jyrkkää ja jäistä nousua oli tampattavana. Lopulta sukset pois jalasta, lähtöpaikalle kiiveten ja sukset takaisin jalkaan. Sukset saatiin usean yrittämisen jälkeen takaisin jalkaan, mutta heti kun sukset olivat kiinni, karkasi Saga suksineen rinteen reunustalle kellahtaen selälleen hankeen sukset ristissä. Toinen harjoituskierros alkoi tuosta kohdin kun oli päästy takasin pystyyn.

Kisalaskuun Saga aurasi lähelle lähtöpaikkaa, kellahti istumaan ja liukui istuen loppumatkan lähtöpaikalle. Hetken odottelun jälkeen ylös suksille, lähtöviivalle ja ensimmäisenä kisalaskuun. Itse kisalasku sujui kommelluksista huolimatta hienosti ja vauhdikkaasti.

Pikaisen kotona käynnin ja vaatteiden vaihdon jälkeen matka jatkui kavereiden kanssa keilaamaan ja ravintolaan Me osallisten merkeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti