Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 30. maaliskuuta 2017

Palautumsita ja kohti tulevia kisoja sekä Demi-lehden artikkeli

Kisojen jälkeinen arki jatkui koulunkäynnillä ja treenaten. Maanantaina oli pienen tauon jälkeen ratsastusta, Aaronin kanssa oli jälleen hauskaa olla liikkeellä.

Seuraavana päivänä hiukan rytmisen voimistelun ohjelmien läpikäyntiä ja valmistautumista kohti toukokuun rytmisen voimistelun  Special Olympics Suomen kisoja. Keskiviikkona voimistelu treeneissä sai tavata Uniikkien uuden valmentajan jonka ohjauksessa kohti tulevia kisoja ja esiintymisiä.

Keskiviikkona ilmestyi myös Demi-lehti, jossa oli muutama viikko sitten tehty erinomainen Aino Salosen tekemä haastattelu hienosti onnistuneen Nina Karlssonin ottaman kuvan kanssa.

Myös samassa yhteydessä otetut videot julkaistiin kokonaisuutena, jossa nuoret kertovat ajatuksiaan, teemalla: Jos olisin päättäjä


Demi-lehden artikkeli
Swinghillissä oli torstaina viimeinen mahdollisuus käydä laskemassa, Napakettuja oli paikalla kaikkiaan kolme Itävallan kilpailijaa, jotka kaikki valmistautuvat puolentoistaviikon kuluttua oleviin Himos Leitner kisoihin, joiden yhteydessä kisaillaan Special Olympics Suomen alppikilpailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti