Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 26. syyskuuta 2020

Koulutusta, kisakatselmus ja töitä

Syyskuu on ollut täynnä tapahtumia ja urheilua. Parhaimmillaan yhteen viikkoon mahtui reilu 16 tuntia voimistelua, pari tuntia ratsastusta ja tunti tanssia. Viime viikko oli jo hiukan kevyempi, mutta sinnekin mahtui viikottaisten treenien lisäksi SC Vantaan järjestämä kisakatselmus, jossa pääsi tekemään keila- ja nauhaohjelmat.

Pajulahti Nuori toimija

Lisäksi viikonloppuna alkoi Paralympiakomitean vetämä Nuori toimija -koulutus, jossa saa koulutusta, jotta voi toimia esim. apuohjaajana. Ensimmäinen kolmipäiväinen jakso pidettiin Pajulahdessa. Mukana koulutuksessa oli tukihenkilönä kummi Anne. Ennen seuraavaa jaksoa on käytännön harjoittelua seurassa. Koulutuksessa oli hauskaa, muutama tuttukin oli mukana samassa ryhmässä.

Sunnuntaina ehti vielä Pajulahdesta suoraan Linnanmäelle, jossa oli viimeinen työvuoro. Työt Linnanmäellä oli huippuhieno kokemus. Nyt työt jatkuvat toisaalla työkokeilulla.

Viime viikolla ilmestyi myös kirja Leijonatarinoita erityisille lapsille, kirjoittajana Mia Malmi ja kuvitus Anja Reponen. Sagan tarina mukana yhdellä aukeamalla, hienossa seurassa.

Ratsastustunnit jatkuneet myös aktiivisesti. Viikonloppuna onkin sitten pitkästä aikaa ratsastuskisat
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti