Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Treenisyksy on alkanut!

Edellisellä viikolla oli Työmaailman parannusviikko -webinaari, jonka yhdessä osassa Saga kertoi omasta polustaan opiskelussa ja työelämässä. Erityisesti Saga kertoi hänen hakuprosessista ja töiden aloittamisesta sekä sujumisesta Linnanmäellä. Webinaari oli toteutettu Vatex säätion, Vamlasin, Kehitysvammaliiton ja Tekijätorin yhteistyönä.

Tällä viikolla alkoi pitkän tauon jälkeen Uniikkien voimisteluharjoitukset pari kertaa viikossa, samoin tanssiharjoitukset pääsivät alulle. Ratsastus on menossa myös aktiivisena, nyt kaksi kertaa viikossa. Ratsastuskisat ovat edessä kolmen viikon kuluttua. Lisäksi viikolla oli yhdet kahden ja puolen tunnin omat treenit SC Vantaan omalla salilla.

Edessä on tiukka treeniviikko, tarkoitus on saada nauha- ja keilaohjelmat hyvään kuntoon ja videoida esitykset. Videoidut esitykset on tarkoitus lähettää eteenpäin ja osallistua niillä suorituksia kansainväliseen kutsukilpailuun, jossa Sagan lisäksi on kisaaja USA:sta, Slovakiasta ja Meksikosta. Varsinainen kilpailu pidetään lokakuun puolivälissä, jolloin videot esitetään ja suoritukset arvostellaan tuolloin pidettävän Rhytmic Interclub International Online 2020 kilpailun yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti