Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. lokakuuta 2020

Kansainväliset voimistelun onlinekisat, ratsastuskilpailut ja leireilyä

Syyskuun lopulla oli kaksipäiväiset Special Olympics ratsastuskisat Ravijoella, jossa myös yövyttiin. Molemmat ratsastussuoritukset sujuivat hyvin, mutta suoritukset eivät tällä kertaa riittäneet mitalisijoituksiin. Hauskaa oli joka tapauksessa yhdessä kavereiden kanssa.

Lokakuun alkuun oli vuorossa Special Olympics monilajileiri, jossa palattiin jälleen rytmisen voimistelun pariin hyvässä porukassa. Syksyn leiri on aina kaikin puolin hieno kokemus, niin treenaamisen kuin muun toiminnan osalta, varsinkin kun näkee paljon urheilun kautta tulleita kavereita, joita harvemmin tapaa muualla.

Lokakuun ajan treenit jatkuneet normaaliin tapaan. Koulujen syyslomaviikolla käytiin mökillä ja siinä samalla Juankoskella salilla muutama treeni. Sen lisäksi, että lauantaisin on osallistunut Zoomin kautta kansainväliseen Special Olympics voimistelijoiden harjoituksiin, tuli mahdollisuus Zoomin välityksellä osallistua meksikolaisen seuran Club Heymon järjestämään masterclass-tapahtumaan, jonka veti venäläinen huippuvoimistelija Yulia Bravikova. Sai hyviä vinkkejä liikkeiden tekemiseen ja välineen hallintaan.

Samaisen Club Heymon järjestämät online kisat olivat viimein edessä viime sunnuntaina. Mukana oli myös Special Olympics sarjoja. Kisoihin oli lähetetty kahdesta ohjelmasta nauhoitetut suoritukset, nauha- ja keilaohjelmat, jotka näytettiin ja arvosteltiin lähetyksessä. Molemmilla välineillä tuli kultaa omassa sarjassa. Voimistelijoita SO sarjoissa oli mukana viidestä eri maasta, Suomen lisäksi USA:ta, Meksikosta, Slovakiasta ja Boliviasta. Kisoihin oli tehty hienot maa esittelyt kaikista mukana olleesta 23:sta maasta. Hieno, jännittävä ja ainutlaatuinen kokemus.

Työkokeilu loppu viime viikolla, nyt jännitetään, jos mahdollinen työpaikka aukeaisi, mutta se selviää lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti