Sivun näyttöjä yhteensä

Ratsastus

Ratsastuksen pariin Saga meni reilun viiden vuoden ikäisenä. Ajatuksena oli saada kehon motoriikkaan lisää vahvuuksia ja kehon hallintaan harrastuksen kautta lisää ominaisuuksia, jotka edelleen auttavat kaikessa liikkumisessa. Hevosten parissa oleminen tuntui heti hauskalta ja luontevalta. Ensimmäisellä kerralla täytyi päässä puuhevosen selkään ennen kuin siitä sitten oli siirtymien oikean hevosen selkään. Hevoset ja talli tuli tutuksi ja Saga on viihtynyt siellä aina loistavasti. Ensimmäiset Special Olympics kilpailut olivat edessä vuonna 2008 jolloin Saga oli talutusohjelmalla mukana kisoissa. Vuosien edetessä ja taitojen kasvaessa taluttajaa ei ole enää tarvinnut ja kilpailut ovat olleet hiukan vaativimmissa sarjoissa, joissa hevosen käsittely ja ohjaamien ovat olleet hienovaraista liikkeiden tunnustelua ja reagointia niihin tarpeen mukaan.


Special Olympics- mestaruuskilpailut kilpailtiin Harjun Oppimiskeskuksessa Ravijoella 1.-2.10.2016. Järjestäjänä toimi Kartanon Ratsastajat ry.

Saga oli mukana kahdessa ohjelmassa, Luokka 2 Ravi K1 ja Luokka 4 Käynti K2 sijoittuen 1. ja 3. Kahden päivän kisamatka sujui hienosti ja kavereiden kanssa oli varsin hauskaa. Ja Monnilla oli mukava ratsastaa

http://www.ratsastus.fi/jaostotiedotteita/101/0/tulokset_ja_kuvia_special_olympics_2016-mestaruuskilpailuista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti