Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Britannian avointen mestaruus

Kisat Leicesterisssä ovat takanapäin. Kisat onnistuivat erittäin hyvin kaikinpuolin. Jokaisesta välineestä voitto hyvillä pisteillä ja samalla Britannian avointen downin sydrooma voimistelijoiden rytmisen voimistelun kokonaismestaruus, josta mukaan kotiin tuli mestaruuspokaali. Iso kiitos kuuluu pikku siskolle, joka on valmentanut ja kisoissa auttoi tekemään hyvät suoritukset.

Ensimmäisessä ohjelmassa keilojen kanssa loppu puolella ohjelmaa hypyn alastulossa vääntyi nilkka joka on edelleen muutama päivä kisan jälkeen turvoksissa, mutta onneksi pystyy kuitenkin kävelemään lähes normaalisti ja toivottavasti myös taas treenaamaan ensi viikolla. Onneksi kisapaikalla oli heti jääpussi, jonka sai ensiapuna nilkkaan ja sen avulla pystyi viemään kisat loppuun. Muutoin suoritukset olivat onnistuneita, erityisesti narun kanssa oli hyvä esiintyminen, ehkä yksi parhaista nykyisellä ohjelmalla.

Leicesterissä oli muutoinkin erittäin hyvä tunnelma, kun Suomesta oli lisäksi kaksi voimistelijaa junioreiden sarjassa tukijoukkoineen. Molemmille voimistelijalle omien sarjojensa voitot kaikissa välineissä. Kaikilla oli erittäin hyviä kilpailusuorituksia, taso Suomessa kasvaa koko ajan. Kisojen jälkeen juhlittiin menestystä ja onnistuneita suorituksia koko Suomen joukkeen kanssa yhteisellä illallisella.

Kisamatka kaikkine valmistautumisineen oli hieno kokemus kaikin tavoin.

Leicesteristä matka jatkui viehättävään Oxfordiin ja sieltä edelleen Lontooseen.
Meikit ennen kisaa






   



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti