Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 11. kesäkuuta 2019

Leireilyä ja kisoihin valmistautumista

Lihaskartoitus menossa
Viimeistelyharjoitukset ovat hyvässä vauhdissa, kun kisoihin on enää muutama päivä. Nyt on käyty treenaamassa Sport Club Vantaan kanveesilla, jossa on pystytty tekemään täysipainoisia ohjelmien läpivientejä. Ohjelmat alkavat sujua hyvin, mutta vielä pientä hiomista riittää, kuten lajiin kuuluu. Keilaohjelma alkaa myös sujua paremmin, kun on viimein pääsyt tekemään sitä oikeankoisella matolla. Vielä ennen kisaa muutama treeni, joissa keskitytään ryhdikkääseen ja sulavaan tekemiseen.

Tasapainoilua
Uusia harjoitteita
kokeilemassa
Alkuviikosta oli käynti fysioterapeutin luona, fyssarilla käynnistä on puhuttu jo pidempää ja se toteutui viimein näin kisojen alla. Tarkoituksena oli käydä läpi lihastasapainoa ja millaisia harjoitteita olisi hyvä tehdä jotta aukikierrot, tasapainot ja joitain muita kehonhallintaan liittyviä lihaksia voisi vahvistaa. Art Fysiossa  loistava @fysiottituden fysioterapeutti Jaana Nurminen kävi Sagan kanssa parin tunnin ajan läpi erityisesti keskivartalon hallintaan liittyviä lihaksia. Jaana pääsi heti kiinni oleellisimpiin kohtiin joita vahvistamalla saadaan kehitettyä liikkumista tasapainoisemmaksi ja vahvemmaksi. Nyt on erinomainen setti harjoitteita, joiden avulla kehon hallinta varmasti kehittyy.

Edellisellä viikolla päivät menivät Sport Club Vantaan voimisteluleirillä, jossa oli mukana muutama voimistelukaveri Uniikeista muiden voimistelijoiden lisäksi. Leirillä pääsi hyvin tekemään perusvoimistelua ja tauoilla hiukan kisaohjelmia, lähinnä keiloilla joilla harjoiteltiin erityisesti pientä muutosta joka tehtiin vielä ohjelmaan. Leirillä oli myös tanssia ja esitys leirin lopuksi, myös kaksi fysioterapeuttia kävi leirillä ja antoi Uniikeille muutaman yhteisen treeniohjeen, Samalla viikolla koko viikko oli asumisharjoittelua jossa oli myös useita tuttuja ja kaikenlaista arjen puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti