Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Valmis pallo-ohjelma, keilailua ja Ainolassa

Koulussa oli tällä viikolla hiukan muutakin kuin perusopiskelua. Luokan kanssa oli käynti Ainolassa, joka oli hienoa nähdä. Ja muutaman viikon kuluttua alkaakin sitten työharjoittelujakso. Treenejä on kertynyt viikkoon taas oikein hyvin, Uniikit Y:n treenien lisäksi ollut muutamat omat treenit salilla, kävelyä rappusissa, lihaskuntoharjoituksia kotona ja ratsastusta. Uniikeissa oli välineiden hallintaa ja lihaskunnon vahvistamista. Arkiliikkumisena Maisa-koiran ulkoiluttamista.

Lauantaina oli hauskaa käydä keilaamassa Me osallisten järjestämässä tilaisuudessa. Mukavaa oli nähdä kavereita ja viettää heidän kanssaan aikaa keilaillen ja sen jälkeen yhdessä hampurilaiselle.

Harjoittelun osalta uusi pallo-ohjelma on nyt kasassa. Sunnuntaina ohjelma tehtiin kokonaisuudessaan läpi joitakin kertoja. Rutiinit ja liikkeet ovat nyt mietittynä, joten keskittyminen ohjelman osalta kiinnittyy yksityiskohtiin, ryhtiin ja liikeratojen sulavuuteen sekä täsmällisyyteen. Paljon pitää tietenkin vielä tehdä, jotta kokonaisuus sujuu hyvin, mutta hyvällä alulla ollaan. Seuraavaksi alkaa sitten toisen ohjelman uudistaminen ja sen kokoaminen, luultavasti keilaohjelma uudistetaan seuraavaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti