Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Asumisharjoittelua ja Special Olympics -karnevaalit

Loppuviikko vierähti pääosin asumisharjoittelussa. Siellä harjoiteltiin pyykinpesua, aamupalantekoa ja muita arjen askareita. Nukkumaan menoa itsenäisesti saa vielä harjoitella, yöt jäävät liian lyhyiksi kun on puuhailtu omia juttuja mm ipadilla huoneessa. Tiistaina oli joka viikkoinen ratsastus, joka sujui tällä kertaa hienosti Tiksulla.

Voimisteluharjoituksia ehti viikolla tehdä kaikkiaan viidesti. Kolme treeniä olivat omia harjoituksia, joissa painopiste oli uuden pallo-ohjelman harjoittelussa. Hiljalleen rutiinit alkavat sujua, tosin lopusta edelleen puuttuu muutama sekunti, joihin ei ole vielä tehty sopivia liikkeitä. Jatkossa harjoittelu painottuu pallo-ohjelman osalta rutiinien siistimiseen ja erityisesti sulavampiin ja tarkempiin liikeratoihin. Joitain muutoksia varmasti vielä tehdään, mutta suurelta osin ohjelma on valmis. Ennen seuraavia kisoja ehtii varmasti harjoitella toisenkin uuden ohjelman, väline pitää vielä miettiä. Lisäksi muutaman kerran kotona tuli tehtyä lihaskunto harjoitteet. Loistava treeniviikko takana.

Lauantaina oli Special Olympics -karnevaalit Kisakalliossa, jossa Saga oli liikkeellä hyvän ystävän kanssa. Ohjelmassa oli mm. juoksua, koripallon heittoa ja sisätiloissa muutamia ratoja, joissa oli erilaisia tehtäviä. Karnevaaleilla tapasi myös useita tuttuja, joiden kanssa oli mukava jutella. Erityisen hienoa oli tavata viime viikolla rytmisen voimistelun MM-kisoissa Bulgariassa kilpaillut Jouki Tikkanen. Häneltä Saga kyseli kuulumisia ja mukana ollut ystävä otti yhteiskuvan. Kisakalliossa oli meneillään voimisteluleiri ja sattumalta paikalla oli myös SC Vantaan tuttuja voimistelijoita ja  valmentaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti