Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 17. syyskuuta 2018

Treenejä, Elämä lapselle konsertti ja Asumisen messut



Viime keskiviikkona oli Elämä lapselle konsertti Hartwall areenalla, erityisetsi Mikael Gabrielin näkeminen oli hienoa, mutta useita muitakin hyviä esiintyjä oli mukavaa kaverin kanssa kuunnella ja katsoa. Konsertin loputtua ulkona alkoi ukkoskuuro tuoden mukana raekuuron ja reippaasti sadetta, joten hiukan pääsi kastumaan ennen kuin ehti autoon.

Viime viikolla oli useampia harjoituksia, välillä kahdesti päivässä. Alkuviikolla alkoi säännöllinen lihaskuntoharjoittelu kotona siskon tekemän ohjelman mukaisesti. Tarkoitus on useampana päivänä tehdä kotona lyhyt lihaskunto harjoitus jossa tehdään vatsalihaksia, selkää, lantion nostoja, kyykkyjä, päkiöille nousuja ja lankutusta kolme kertaa. Lihaskuntoliikkeitä yhteensä 600 toistoa per treeni.

Uniikien harkat olivat kahdesti kuten ne nyt ovat koko syyskauden. Torstain harjoituksissa käytiin läpi omia tavoitteita, joihin kuului nilkan aukikierron harjoittaminen, spagaatin treenaamista niin että lantio on oikeassa asennossa, peruskuntoilua ja muutama muu harjoite.

Lisäksi oli pari kertaa omia harjoituksia salilla, joissa erityisesti keskityttiin tekemään uutta pallo-ohjelmaa ja sen rutiineja. Sisko oli taas sunnuntain harkoissa katsomassa ja auttamassa ohjelman teossa. Nyt puuttuu ohjelman lopusta enää reilu 20 sekuntia, joten melko pitkällä ohjelman teko jo on, joten pian pääsee harjoittelemaan täysillä koko ohjelmaa. Ajoittain käydään myös stara ohjelmaa läpi, siinä on hyviä liikesarjoja ja yksittäisiä perusliikkeitä joita on hyvä harjoitella.

Lauantaina oli lisäksi Asumisen messut, joissa pääsi kuulemaan millaisia asumisen mahdollisuuksia on tarjolla, vaikka omaan kotiin muuttaminen ei ole vielä ajankohtaista niin nyt on hyvä alkaa tutustumaan erilaisiinmahdollisuuksiin, niin voi miettiä millainen vaihtoehto voisi aikanaan olla itselle sopiva. Paljon hyvää tietoa tuli messuilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti