Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Rappusia, asumisharjoittelua ja voimistelua

Viikkoon mahtui paljon tapahtumaa, tiistaina alkoivat taas ratsastustunnit Kartanon ratsastajien tallilla, ryhmässä oli yksi entuudestaan tuttu, joten on mukavaa senkin puoleen aloittaa taas syksyn ratsastustunnit. Maanantaina ehti käydä taas kapuamassa Kauniaisten rinteessä rappusia, nyt ne sujuivat jo hiukan ripeämmin kuin ensimmäisellä kerralla.

Loppuviikko oli asumisharjoittelua josta käsin hoitui myös koulunkäynti. Koulussa oli perustoimintaa, paitsi perjantaina oli vanhemmilla mahdollisuus tulla kuulemaan mitä kaikkea koulussa tehdään ja samalla näkemään hiukan mitä tunneilla tehdään. Perjantaina opetusohjelmaan kuului siivousharjoittelun lisäksi mm. kierrätyksen opettelua, erilaisille roskille katsottiin oikeanlaiset kierrätyspaikat ja käytiin paljon keskustelua kierrätyksestä ja sen tärkeydestä.

Sunnuntaina asumisharjoittelun jälkeen tuli käytyä Liikuntakeskus Hyvä olon salilla tekemässä puolentoista tunnin voimisteluharkka, jossa pääosin keskityttiin naru ja nauha ohjelmiin. Viikon kuluttua alkaakin SC Vantaan Uniikkien treenikausi jota on jo odoteltu tovi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti