Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Juoksua, keilailua ja voimistelua

Keilaradalla
Perjantain koulupäivä oli lyhyt ja tällä kertaa poikkeuksellisen lyhyt, koska lukujärjestystä oli luettu kotona väärin ja kuljetus kotiin oli hoidettu paikalle tuntia ennen kuin koulu loppui. Jäi hyvää aikaa valmistautua illan juoksutreeneihin.

Viikonloppuna oli hauskaa tavata kavereita joiden kanssa tuli käytyä keilaamassa ja syömässä italialaisessa ravintolassa; pitsaa ja italialaista jäätelöä. Keilailun ja ruokailun jälkeen yhdessä yhden kaverin luokse viettämään aikaa, tietenkin kaupasta tarttui mukaan sipsipussi herkuttelua varten.



Työkengät kouluun
Ennen keilailua ehti käydä hankkimassa koulua varten kunnolliset työkengät jonka tyyppisiä oli koulussa aiemmin viikolla esitelty ja kokeiltu. Kaupungilta löytyi oikein hyvät kengät yllättävän helposti.

Sunnuntaina oli vuorossa treeniä salilla, tarkoitus oli tehdä kaikilla neljällä välineellä harjoituksia, mutta nauhan liitäntä osa oli jäänyt matkasta, joten vanteella sitten treenattiin hiukan enemmälti. Lisäksi harjoitukseen kuului hiukan lihaskuntotreeniä salilla. Illalla ehti vielä käydä tapaamassa serkkuja ja kummivanhempia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti