Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 13. toukokuuta 2017

Kisat, leiri ja Special Olympics karnevaalit

Perjantaina alkoi Special Olympics monilajileiri Kisakalliossa, leireilemässä oli rytmisen voimistelijoiden lisäksi melojia, koripalloilijoita sekä purjehtijoita. Samoin ALPseja (Athletic Leadership Program) joista suurin osa oli tuttuja urheilijoita eri kisoista ja leireiltä. Oli hauskaa taas tavata ja jutella urheilijatuttujen kanssa. Perjantai meni majoittuessa, treenaten, jutustellen ja valmistautuen seuraavan päivän kisoihin.

Lauantaina oli heti aamusta aamupalan jälkeen parin tunnin aamutreenit. Ruokailun jälkeen oli hetki aikaa ottaa osaa Special Olympics karnevaaleihin, joissa oli mahdollisuus kokeilla hiukan erilajeja, voimistelijat ehtivät kokeilla koripalloa, juoksua ja petankkia, tarjolla olisi lisäksi ollut ainakin tennistä, boccea, sulkapalloa, curlingia, melontaa, kirkkovenesoutua. Karnevaaleihin otti osaa noin 150 erilajeista kiinnostunutta.

Juoksujen jälkeen oli aika laittaa hiukset kisakuntoon ja alkaa valmistautumaan kilpailuihin. Kilpailu pidettiin samalla Kisakallion kanveesilla jossa Suomen rytmisen voimistelun huiput harjoittelevat, alusta oli siis mitä parhain. Sagan kilpailu suoritukset sujuivat hienosti, muutamissa kohdissa oli pieniä haasteita välineen kanssa ja aavistuksen liikaa vauhtia musiikkiin nähden, mutta kokonaisuudessaan suoritukset olivat loistavia, parempia kuin treeneissä nähdyt. Keskittyminen kilpailusuorituksiin oli jälleen hyvällä tasolla ja kotiin lähti matkaan neljä kultamitalia, lajeina Special Olympics taso 2 keilat, naru, nauha ja vanne.

Valmentajat Julia ja Terhi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti