Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Esiintymiset Starassa ja SC Vantaan kevätnäytöksissä

Viikonloppu oli esiintymisen juhlaa. Lauantaina Staralla oli vuorossa Uniikit Y:n esiintyminen Special Olympics taso 1vanneohjelmalla, joka esitetään myös viikon kuluttua pidettävien joukkuevoimistelun MM-kisojen loppugaalassa. Joukkue näytti upealta yhtenevissä esiintymispuvuissaan.

Sunnuntaina Sport Club Vantaan kevät näytöksissä Sagalla oli kolme eri esiintymistä. Ensimmäisenä sama vanneohjelmaa kuin edellisenä päivänä jokseenkin samalla kokoonpanolla. Toinen esiintyminen oli Special Olympics taso 2 vanneohjelmalla, sen Saga pääsi esittämään yhdessä kahden SC Vantaan Fuerte H ryhmän voimistelijan kanssa, jotka olivat opetelleet ohjelman näytöstä varten. Esitys meni loistavasti ja näytti upealta.


Toisessa näytöksessä oli vielä Special Olympics taso 1 nauhaohjelma, jonka Uniikit Y ja Fuerte H:n kaksi voimistelijaa yhdessä esittivät. Hienoja suorituksia kaikilta ja hyvää esiintymiskokemusta koko joukkueelle. Kun kilpailuja on vain kerran vuodessa niin esiintymiset ovat olleet hyvin arvokkaita ja merkittäviä kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti