Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Superhienosti, MM-kisojen neljäs!



Yhteiskisan MM-nelonen!
Perjantaina oli vielä viimeistelyä seuraavan päivän kisaan. Siskon ohjauksessa käytiin läpi ohjelmat ja rutiinien yksityiskohtia. Samalla tuli kaikki mukana olevat kisaajat tutuiksi, kun treenattiin samaan aikaan. Erityisesti espanjalaisten taidot olivat vaikuttavia.

Kisapäivä Saksan Bochumissa oli kuuma kuten aiemmatkin päivät, sisällä kisahallissa lämpötila oli reilusti päälle 25 astetta, joten päivä oli kaikin puolin tiukka. Sagalla oli kunnia olla MM-kisojen ensimmäinen kisaaja, ja suoritus narulla sujuikin erittäin hienosti. Kaikilla välineillä tuli onnistuneet suoritukset, muutamia horjahduksia matkalla oli, mutta ne eivät vaikuttaneet loppusijoitukseen. Yhteiskisasta upeasti neljäs sija, aivan mielettömän hieno suoritus. Tiukkaa kisaa käytiin neljännestä ja viidennestä sijasta, mutta lopulta Saga onnistui voittamaan edellisten kisojen hopeamitalistin ottaen näin neljännen sijan. Kärki kolmikko oli selkeästi edellä pisteissä, mutta eivät kuitenkaan kovin kaukana.

Vaatii jatkossa hiukan vaikeustason nostoa ja välineiden entistä parempaa hallintaa, niin silloin Saga kamppailee kärkisijoista. Tuomareilta tuli kisan jälkeen valtavasti kehuja Sagan voimistelunryhdistä ja linjoista, samoin ihastusta herätti miten nopeasti Saga on oppinut ohjelmat, myös sisko Kiia sai suuresti arvostusta tehdyistä ohjelmista ja miten hän valmisti Sagaa kisasuorituksiin. Hyvin ylpeä voi olla sisaruksista!

Tänään kisat jatkuvat yksilökisoilla, välineinä pallo, naru, keilat ja nauha. Hieno päivä taas tulossa.
Yhdessä Uusi-Seelantilaisen junioreiden
maailmanmestarin ja Espanjalaisten maailmanmestarin ja pronssimitalistin kanssa




Parhaat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti