Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Lomaa ja kohti uusia tavoitteita


Ellenz
Burg Eltz
Kisojen jälkeen oli muutama päivä lomailua Moselilla, Ellenzin kylässsä ja sen lähialueilla. Tavattiin siellä saksalaisia ystäviä, käytiin linnoissa ja lähialueen kylissä.

Kotona oli päivä palauttelua matkasta, kun kotiintulo oli vasta kahden jälkeen yöllä. Seuraavana päivänä haettiin kotiin uusi jäsen, koira, jonka nimeksi tuli Maisa. Sen kanssa riittää varmasti touhua tuleviksi vuosiksi.
Maisa

Sunnuntaina alkoi treenaus Juankoskella, Kuntokeskus Juvansin salilla, jossa on monesti luotu pohjaa tuleviin kisoihin. Juvans alkoi sponsoroimaan Sagaa ja mahdollistaa näin osaltaan tulevien treenien onnistumisen. Nyt alkoi taas uusi kausi ja entistä kovemmat tavoitteet tuleville vuosille. Alkuun pitää rakentaa pohjaa perusvoimisteluun ja nostaa voima- ja kuntotasoa. Samoin liikkuvuutta pitää parantaa ja välineiden käsittelyä eli kaikkia osa-alueita pitää kehittää, jotta kehittyminen voimistelussa jatkuu entisestään. Nyt alkoi myös Voimisteluliiton Stara-ohjelman opettelu, siinä on joitain perusliikkeitä jotka vaativat paljon tekemistä ja harjoittelua, jotta ne onnistuvat. Staraohjelman harjoittelu on erinomaista tavoitteellista pohjatreeniä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti