Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. helmikuuta 2018

Laskettelutreenejä Tahkolla

Talviloma alkoi ja viikonloppuna oli  matka mökille Juankoskelle. Sunnuntaina oli ensimmäinen treeni Tahkolla. Onneksi harjoitukset olivat puolenpäivän jälkeen, koska aamuisin pakkasta oli parhaimmillaan 29 astetta. Päivällä auringon paistaessa lämpötila oli noussut ja pakkasta enää 12-15 astetta. Keli oli melko tyyni, joten erityisen kylmää ei mäessä lopulta ollut. Sunnuntaina parituntia Vipen valmennettavana auttoi saamaan lisää vauhtia mäkeen. Seuraavina kahtena päivänä suksien lasketteluasentoa saatiin paranneltua ja sitä kautta edelleen vauhtia ja sulavuutta käännöksiin.

Kilpailut Norjassa lähestyvät, enää viikko ennen matkaa. Ensi keskiviikkona pääsee vielä tekemään harjoituksia ennen kisoja ja sitten seuraavana päivänä matkaan. Norjassa kilpaillaan pujottelun ja suurpujottelun lisäksi pari pujottelukisa, joka tuo oman lisäjännityksen kisaviikonloppuun.

Viime viikolla tuli lopullinen vahvistus heinäkuussa pidettävistä rytmisen voimistelun MM-kisoista downin oireyhtymän omaaville. Valmistautuminen noihin Saksassa pidettäviin kisoihin on myös edelleen hyvässä vauhdissa. Tänään on vuorossa voimisteluharjoitukset osana valmistautumista kevään ja kesän kisoihin ja esiintymisiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti