Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. helmikuuta 2018

Harrastuksia ja balettia

Viime viikko oli harrastustäyteinen viikko. Ratsastuksessa oli hevosena Tiksu. Koska maa oli jäinen pääasiassa liikkuminen oli käyntiä jotta ei tapahtuisi liukastumisia. Partiossa käsiteltiin turvallisuus asioita ja harjoiteltiin sammutuspeiton käyttöä. Loppuviikolla oli Napakettujen laskettelutunti, lunta riitti rinteessä, kun lumimyrsky oli täyttänyt tiet ja rinteet. Hiukan oli hidas rinne, mutta hyvää harjoittelua hiukan lumisemmassa rinteessä.


Lauantaina ja sunnuntaina oli pääosassa voimistelu, oli taas hiukan enemmin aikaa käydä salilla harjoittelemassa uusia ohjelmia. Nyt keilaohjelman harjoittelu pääsi hyvään vauhtiin, enää tarvitaan ohjelmaan muutama liike lisää ja lopetusasento, niin ohjelma alkaa olla valmis. Seuraavana alkaa naruohjelman rakentaminen.

Lauantaina käytiin pitkästä aikaan katsomassa balettia, ohjelmassa oli Kalavalanmaa. Esitys oli hieno, varsinkin jälkimmäinen puolisko. 

Koulussa opinnot ovat sujuneet hienosti. Keväällä opinnoissa on keittiöpuolen harjoittelua, joka on ollut mukavaa. Tehdään ruokia ja opiskellaan erilaisia ruokiin ja keittiötyöskentelyyn liittyviä perusasioita ennen seuraavaa työharjoittelujaksoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti