Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Työssäoppimista, treeniä ja kisoja katsoen


Valmiina ensimmäiseen TOP jaksoon
Tällä viikolla alkoi TOP eli työssäoppimisen jaksot, kuuden viikon ajan keskiviikosta perjantaihin on työssäoppimista ja alkuviikot koulussa. Ensimmäinen työpaikka on SOL siivouspalvelulla Scandic hotelilla. Töissä on tehty huonesiivouksia ja muuta hotellilla tapahtuvaa siivousta työssäohjaajan avustuksella ja opastuksella.

Rytmisen voimistelun treeneissä on valmisteltu joukkueenohjelmaa joulunäytöstä varten. Hiljalleen alkaa ohjelma olla sisäistettynä, joten voidaan keskittyä liikkeiden yhtenäisyyteen ja liikeratojen hallintaan. Ennen näytöstä on kuitenkin edessä esiintyminen stara tapahtumassa Vantaalla, jossa ohjelmassa on level 2 keilat. Esiintyminen on hyvää treeniä kun kilpailuja on harvakseltaan. Viikkoon mahtui myös ratsastusta ja partiossa käynti.

Lauantaina oli hienoa olla seuraamassa joukkuevoimistelukilpailuja Tapiola Cupissa.Tapiolan voimistelijoiden Kaste jossa sisko voimistelee, voitti oman sarjansa. Samalla pääsi näkemään ja kannustamaan myös oman seuran SC Vantaan joukkueiden hienoja suorituksia. Ennen kisoja oli hyvää aikaa käyväistä kiipeämässä hiukan portaita.

Porrastreeni hienossa syyskelissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti