Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Mikael Gabriel, Budapest ja asumisharjoittelua
Tänään toteutui pitkäaikainen toive, yhteiskuva MG:n eli Mikael Gabrielin kanssa. Tapaaminen oli todella suuri yllätys. Kirjamessuilla, ennen MG:n messuesiintymistä, mahdollistui yhteiskuvan ottaminen ja pieni juttutuokio hänen kanssaan. Mikael oli yllättynyt miten hyvin Saga on perillä hänen biiseistä ja monista muista hänen jutuista. MG kyseli mikä on Sagan lempibiisi ja Saga vuorostaan kehui MG:tä komeaksi, upeaksi ja mukavaksi ja kyseli hiukan MG:n eilisestä Possen esiintymisestä. Saga pääsi kertomaan MG:lle Special Olympics kisoista ja niissä menestymisistä.

MG:n seurassa oli Himmee kiertueesta tehdyn Himmee -kirjan tekijä, Janita Autio, jonka Saga tunnisti heti, koska hän on yksi joita Saga seuraa Instassa, joten samalla tapaamisella tuli kohdattua useampi idoli.

Oli hyvin hieno kohtaaminen. Sen jälkeen messualueelle kuuntelemaan Mikael  ja Janitan haastattelua. Paikalla oli iso joukko muitakin faneja.


Messuilta kiirehdittiin voimistelutreeneihin. Vauhtia on ollut päällä tovi, edellisenä viikonloppuna syyslomalla oli matka Budapestiin jossa kierreltiin katselemassa nähtävyyksiä, shoppailemassa ja nauttimassa hyvästä ruuasta. Eläintarhassa pääsi sattumalta hyvin lähelle tiikeriä joka makaili autonlavalla. Kävelykilometrejä muutamassa päivässä kertyi noin 25 km.
Viikolla oli jälleen ratsastusta sekä partio, mutta erittäin huonon sään takia matka torstain voimistelutreeneihin jäi tekemättä. Torstaina alkoi kuitenkin asumisharjoittelu, jossa oli ohjelmassa pyykkäystä, siivoilua ja pestopastan valmistaminen koko porukalle. 

Paljon hienoja muistoja on taas kertynyt lyhyessä ajassa. Ja ensi viikolla alkaa työharjoittelu jaksot, joten liikettä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti