Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Harrastuksia, tapahtumia, asumisharjoittelua, koulua ja työharjoittelua

Viikko sujui mainiosti, alkuviikko koulua ja keskiviikosta perjantaihin työharjoittelussa. Maanantai oli Yhdessä! Together! tapahtuma jossa VAU oli yhtenä järjestäjänä. Tapahtuma pidettiin Vantaan Superparkissa, tapahtuman oli esteitä ylittävä ja liikkuva tapahtuma -teemalla. Superparkissa oli monenlaista toimintaa ja oli hauskaa hyppiä pitää hauskaa kaverin kanssa.

Ratsastuksessa oli tällä kertaa maastoratsastusta, keskiviikkona oli vuorossa partio ja torstaina voimistelutreenit, jossa harjoitellaan nyt joulunäytöksen ohjelmaa.

Torstaista sunnuntaihin oli kuukausittaisen asumisharjoittelujakson vuoro, joitain tuttuja oli samaan aikaan ja paljon riitti puuhaa. Perjantaina Saga ehdotti seuraavan päivän ruuaksi vihanneskeittoa, jota sitten lauantaina Saga pääsi tekemään. Paneuduttiin myös vaatehuoltoon ja erityisesti pesuun menevien vaatteiden lajitteluun, joiden käsittelyä on tarkoitus aktiivisesti jatkaa kotona.

Sunnuntai-iltaan mahtui vielä voimisteluharjoitukset. Samoin oli puhetta siskon kanssa omien ohjelmien tekemisestä ja musiikin valitsemisesta. Päätettiin aloittaa ohjelmien teko pallo-ohjelmasta. Ehkäpä kuukauden kuluttua se on jo hyvällä mallilla ja harjoittelu sen osalta jo pitkällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti