Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. maaliskuuta 2020

Treeniä ja loma

Helmikuun alussa alkoi aktiivisempi harjoittelujakso, jolloin aloitetiin säännöllisempi kuntosalilla käynti muiden treenien oheen. Salilla tehty niin lihaskuntoa kuin myös juostu juoksumatolla, jossa on haettu parempia liikeratoja juoksemiseen. Myös radalla käyty tekemässä vetoja.

Uuden naruohjelman tekeminen on päässyt myös alkuun. Sen olisi tarkoitus olla valmiina toukokuussa, jolloin on seuraavat Special Olympics rytmisen voimistelun kisat Tampereella. Seuraava esiintyminen on joukkuevoimistelun maailman cupin yhteydessä maaliskuun puolivälissä.

Helmikuulle ajoittui myös talviloma, jolloin pääsi näkemään muutaman päivän ajan Lontoon nähtävyyksiä ja Maija Poppanen -musikaalin. 

Myös laskettelukausi Napaketuissa pääsi viimein alkamaan, mutta lumitilanne on harmillisesti rajoittanut tämän vuoden lasketteluja. Muutaman kerran varmasti kuitenkin vielä pääsee rinteeseen ja hiukan pohjoisempana leireillä on rinteet laskettelukunnossa.


Koulu lähestyy myös loppua, vielä muutama viikko koululla ja sitten viimeinen työssäoppimisjakso ennen koulun päätöstä. Seuraavana on työnhaku, nyt näyttää siltä, että ainakin kesäksi on työpaikka, siitä on hyvä aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti