Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. tammikuuta 2020

Special Olympics alppikisat ja Latino Show Cup

Special Olympics kisat Messilässä
Tammikuu on edennyt hienosti niin koulussa kuin asumisharjoittelujaksolla. Urheilullisesti harrastukset jatkuivat taas normaaliin tapaan; ratsastusta, rytmistävoimistelua, tanssia ja alppihiihtoa, joka tosin lumitilanteen takia ollut hieman vähäisempää.


Special Olympics suurpujottelu kulta
Pajulahdessa pidettiin 18.-20.1. kansainväliset Special Olympics alppikisat Pajulahti Gamesien yhteydessä, lajina oli suurpujottelu. Kansainvälistä väriä kisaan toivat hollantilaiset ja yksi kisaaja Israelista. Laskut sujuivat hienosti, kaikki kolme laskua olivat 0,8 sekunnin sisällä eli hyvin tasaiset suoritukset tällä kertaa. Suoritukset toivat mukanaan voiton omassa sarjassa. Kaikkiaan kisat olivat onnistuneet, vaikka lumitilanne olikin huono, josta syystä hiihtäjien ja lumikenkäilijöiden kisat jouduttiin perumaan. Illalla palkintojenjaon jälkeen oli kaikkien yhteinen illanvietto diskoineen. Hyvää tanssiveryttelyä seuraavan päivän tanssikisaan.
Latino Show Cup joukkueen voittopokaali

Latino Show Cup huipentui kolmanteen osakilpailuun, josta tälläkin kertaa joukkue saavutti ensimmäisen sijan ja samalla koko cupin voiton. Joukkueella oli onnistunut suoritus ja ansaitusti voittopokaali lähti joukkueen matkaan.

Alkuviikosta Urheilugaalassa esiteltiin uuden Suomen  Paralympiakomitean promovideo jota kuvattiin joulukuussa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti