Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. helmikuuta 2019

Sport Club Vantaan 10-vuotisgaala ja kesätyöpaikka

Sport Club Vantaa 10-vuuotisgaala
kuva: Ville Levijärvi
Sport Club Vantaa vietti 10-vuotisgaalajuhlan tammikuun loppupuolella. Saga oli yksi muutamasta esiintyjästä. Esiintymisalueeseen käytiin tutustumassa aamulla jotta pystyi hieman hahmottamaan paljonko on tilaa käytettävissä. Paljon auttoi, että useat treenit on tehty normaalia kisamattoa pienemmässä tilassa ja myös kotona on viety ohjelmia läpi, joten pieni tila ja siinä liikkuminen oli tuttua.

Esiintyminen pallolla
onnistui hienosti vaikka etenemissuunnat piti improvisoida esiintymisen aikana jotta ohjelma pysyi hyvin annetussa tilassa. Ohjelma pysyi hienosti hallussa ja Saga sai päätettyä sen hyvin musiikkiin. Hyvää palautetta tuli paljon, niin seuran ihmisiltä kuin myös Voimisteluliiton puheenjohtajalta sekä pääsihteeriltä. Oli erittäin hieno kokemus ja mukavaa kun pääsi esiintymään.

Espoon kaupunki jakoi jälleen kesäseteleitä nuorille, jotta kesätyöpaikka mahdollistuisi paremmin. Sellainen tuli taas haettua ja myös kesätyöpaikka pariksi viikoksi on löytynyt. Hienoa mennä taas kesätöihin.

Treenaaminen on jatkunut normaaliin tapaan ratsastaen, lasketellen ja voimistellen. Keila ohjelmaa varten hankittiin uudet keilat. Kotona on tehty jonkin verran harjoituksia keiloilla ja niiden hallintaa on pyritty kehittämään, jotta uudessa keila ohjelmassa pysyisi tekemään hiukan haastavampia heittoja kuin viime vuotisessa ohjelmassa. Hiukan vielä puuttuu uuden ohjelman kokonaisuudesta, mutta pian pääsee kokeilemaan uuden ohjelman läpivientiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti