Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 25. tammikuuta 2019

Pajulahti Games

Viime viikonloppuna käytiin Pahjulahti Gamesit Pajulahdessa ja Messilässä. Kahdeksassa eri lajissa oli vajaa 300 kisaajaa 22:sta eri maasta. Alppikisoihin osallistui Suomen kisaajien lisäksi laskijoita Norjasta, joista useimmat oli mukana viime vuonan Norjan Furutangenissa pidetyissä kisoissa. Oli hauska tavata taas tuttuja kisaajia.

Perjantaina oli kolme tasolaskua seuraavan päivän pujottelu- ja suurpujottelukisaa varten. Laskut sujuivat hienosti. Lauantaina aamupäivällä oli vuorossa pujottelukilpailu. Laskuja oli kaikkiaan kolme joista kaksi parasta aikaa laskettiin yhteen. Toisessa laskussa, radan lopussa laskulinja meni pitkäksi ja edelleen päin keppiä, seurauksena kaatuminen. Mitään ei onneksi kuitenkaan käynyt ja kolmas lasku sujui taas mallikkaasti.

Pujottelun jälkeen oli tauko, jolloin ehti käydä syömässä. Tauon jälkeen oli vuorossa suurpujottelukisa. Tällä kertaa kakki laskut meni onnistuneesti läpi.

Norjalaislaskijat olivat tällä kertaa selvästi parempia, joten sijoituksena oli kaksi kolmatta sijaa. Laskut sujuivat hyvin, mutta hiukan tarvitsee saada suksien laskuasentoa paremmiksi, jotta vauhti pysyy paremmin käännöksissä. Lisää laskuja alle, niin varmasti vauhtikin lisääntyy.

Viikolla ratsastus peruuntui liian kylmän kelin takia, jolloin oli hyvä mennä Esport Arenalle tekemään juoksutreeni. Myös seuraavana päivän oli juoksutreeni radalla, molemmilla kerroilla pari kilsaa hölkkää ja viisi sadan metrin vetoa. Torstaina jatkui taas laskettelutreenit Napakettujen kanssa Solvallassa. Ja tänään oli siten vuorossa Liikuntastudio Hyvä Olossa voimisteluharjoitukset huomista Sport Club Vantaan 10-vuotisgaalassa esiintymistä valmistellen. Siellä tarkoitus esittää yleisölle pallo-ohjelma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti