Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Työssäoppimista ja kuvauksissa YLEllä

Eka päivä työssäoppimisjaksosta tehtynä
Kuvaukset käynnissä
Koulussa oli yrityskäynti Helsingin keskustassa, loppuviikolla koulukuvaus ja  työssäoppimisjakso alkoi perjantaina. Ensimmäinen työpäivä päiväkodissa sujui hienosti ja oli hyvin mukavaa, työ oli tuttua peruskoulun työharjoittelusta toisessa päiväkodissa, varmasti tulossa hyvä jakso. Syysloman jälkeen jouluun asti kouluviikot rytmittyy niin että maanantai ja tiistai koulua, loppuviikko työharjoittelua.

Meikkauksessa
Perjantaina oli myös YLE:llä kuvaukset lyhyeen TV mainokseen. Kuvauksissa pääsi esiintymään rytmisen voimistelun kisa-asussa ja välineenä nauha. Kokemus oli todella hieno, henkilökunta oli hyvin mukavaa ja tekivät kuvauksista kaikin puolin hienon kokemuksen. Esiintymisestä ja ohjeiden kuuntelemisestä tuli paljon kehuja kuvausten aikana.

Meikkauksessa oli erityisen mukavaa, laitettiin upeat pinkit meikit asuun sopivaksi. Ennen kuvauksia kierreltiin talossa ja mm. Saara Aallon Euroviisuasuja käytiin ihastelemassa.

Lauantaina ja sunnuntaina oli tiukkaa treeniä, sunnuntaina oli kahdet harjoitukset, omat salilla ja Uniikkien yhteiset harkat. Ja viikon loppuun mahtui useampi koiranulkoiluttamisretki hienossa syyssäässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti