Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 29. lokakuuta 2018

Kisakatselmus, työharjoittelu päiväkodilla ja Yle Akuutti haastattelu


Viime viikolla oli SC Vantaan joukkuevoimistelijoiden kisakatselmus, jossa Saga pääsi myöskin esiintymään ja suorittamaan uuden pallo-ohjelmansa ensi kertaa yleisölle. Hiukan oli kiire koulun jälkeen ehtiä paikalle, kotona ruokailu, nopea vaatteidenvaihto ja nutturan laitto, tuo kaikki alle viidessätoista minuutissa. Esiintymispaikalla ehti vielä hyvin tekemään alkulämmittelyt, mutta esiintymismatolla ei ehtinyt käydä, joten osin siitä johtuen varsinainen esiintyminen ei sujunut täysin kuten piti. Ensimmäinen kolmannes sujui hienosti, sitten tuli pieni unohdus ja loppu osa meni aikalailla soveltaen, mutta hyvää kokemusta sai seuraavia esiintymisiä varten. 

Loppuviikosta alkoi sitten oikein kunnolla työssäoppimisjakso päiväkodissa. Siellä on ollut monenlaista hommaa, niin lelujen pesua, imurointia, tavaroiden järjestelyä, paikkojen pyyhkimistä ja avustamista lasten pukeutumisessa. Eritäin hauskaa on ollut kaikin puolin. 

Viikonloppuna oli vielä kahtena päivän Uniikkien leiripäivät, molempina päivinä oli neljätuntia treeniä. Harjoiteltiin välinetekniikkaa, ohjelmia, lihaskuntoa ja monia muita voimistelun perustaitoja. Leirillä oli hauskaa treenailla kavereiden kanssa.

Sunnuntaina tuli Yle Areenaan kuultavaksi haastattelu, joka tehtiin alkukesästä. Aiheena oli Sagan itsenäistyminen, haastattelu löytyy tästä linkistä https://areena.yle.fi/1-4543719 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti