Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Loma alkoi


Ensimmäinen vuosi koulussa on nyt takana, vuosi sujui monin tavoin hienosti. Vuosi oli täynnä hienoja kokemuksia niin koulussa kuin työharjoittelussa. On hienoa aloittaa loma, mutta mukavaa myös syksyllä jatkaa opiskeluja.

Alkuviikosta kummitädin kanssa oli käynti kampaajalla ja kun sää oli upea niin ohjelmassa oli myös retki Munkkiniemeen, jossa kohdattiin Salatut elämät -sarjan kaksi näyttelijää ja otettiin heidän kanssa yhteiskuva. Illalla tuli käytyä pitkästä aikaa juoksuradalla hölkkäämässä ja tekemässä hiukan sadan metrin vetoja, vauhti on pysynyt viime vuoden tasolla.
Ratsastuksessa oli myös kevään viimeinen tunti. Tiistain tunnin sai ratsastaa rauhallisella mutta hyvin isokokoisella Jumbolla. Hieman piti laittaa Jumboon vauhtia, jotta se pysyi jonkinlaisessa liikkeessä.

Loppuviikko oli asumisharjoittelua josta käsin käytiin viimeiset koulupäivät. Todistuskin oli oikein hyvä, voi olla oikein tyytyväinen. Lauantaina tavattiin kavereita ja sekä käytiin yo-juhlissa.

Sunnuntaina oli parin tunnit treenit salilla käyden läpi kaikkia ohjelmia ja pyrkien parantamaan rutiineja ja kaikkia osa-alueita. Vielä pitää käydä läpi kokonaisuudet ja miettiä onko tarvetta lisätä joitain liikkeitä lisää, jotta olisi mahdollisuudet parempiin pisteisiin. Vielä viisi viikkoa DS MM-kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti