Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Kesätyöt ja radiohaastattelu

Viikko alkoi kesätöissä tutussa Hotelli Scandicissa Espoossa. Työpaikkana on hotellin ravintolan ja keittiön puoli, jossa on kaikenlaista järjestelyä ja siivoilua eli opiskeluun liittyviä oman alan työtehtäviä. Ensimmäinen viikko meni nopeasti ja töissä oli mukavaa, oli helppo aloittaa siellä kun kymppiluokalla oli ollut samassa paikassa muutaman viikon työharjoittelussa, niin työt ja ihmiset ovat entuudestaan tuttuja.

Keskiviikkona ja torstaina oli töiden jälkeen haastatteluja Radio Suomen Akuutti ohjelmaan. Haastattelun aiheena oli downin syndrooman nuoren itsenäistyminen, ensimmäisenä päivänä haastattelua tehtiin voimistelutreeneissä ja puhuttiin erityisesti urheilusta ja harrastusten merkityksestä itsenäistymisessä ja seuraavana iltana oltiin kotona ja juteltiin koulusta, töistä ja muista arjen asioista. Puolen tunnin radio-ohjelma tulee ulos syksyllä 29.10. klo 20.10

Perjantaina käväistiin tutustumassa tulevaan uuteen perheen jäseneen, koiranpentuun. Pentuja oli kaikkiaan kolme, vielä ei ole tietoa mikä niistä muuttaa heinäkuun puolessa välissä meille, mutta loppukesäksi tulee varmasti paljon uutta puuhaa eteen.

Viikonloppuna oli käynti Lappeenrannassa mummon luona ja samalla näki pitkästä aikaan myös viisi serkkua joiden kanssa riitti touhua satamassa ja mummon luona. Kotiin tulessa käytiin vielä lenkillä. Vauhdikas viikko jälleen takana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti