Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen, lasketellen ja voimistellen


Pääsiäisviikonloppuna pääsi jälleen laskettelemaan Tahkolle. Himoksella pidettäviin Special Olympics alppikisoihin on aikaa vielä kolme viikkoa, joten oli hyvä saada mäessä taas tuntumaa laskuihin. Keli oli erinomainen, mutta pääsiäisen takia ja hyvän kelin johdosta hissijonot olivat pitkiä. Samaan aikaan on menossa entistä aktiivisempi harjoittelu kohti rytmisen voimistelun Suomen Special Olympics kisoja jotka pidetään toukokuun alussa. Mökillä sai tehtyä loppuun nauhaohjelman suunnittelun ja Juankosken salilla ehti käydä sitä harjoittelemassa. Sali tosin on uusille ohjelmille liian pieni joten harjoittelu oli lähinnä ohjelmien eri osien läpikäymistä.

Kotona tuli vielä harjoiteltua lisää olohuoneessa. Olohuone tosin on ahdas treenaamiselle, mutta hyvin siinä saa tehtyä liikkeitä ja harjoiteltua ohjelmien läpivientejä vaikka kokonaisuutta ei mahdukaan harjoittelemaan. Pian pitää selvittää missä pääsee treenaamaan isossa salissa jotta voi harjoitella kunnolla ohjelmien kokonaisuuksia.

Pääsiäinen ei ollut pelkkää harjoittelua ja mökillä oleskelua. Toisena pääsiäispäivänä ehti hyvin käydä kavereiden kanssa elokuvissa ja sen jälkeen hampurilaisilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti