Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. huhtikuuta 2018

Himos-Leitner alppikisat

Alppihiihtokausi päättyi Himoksella pidettyihin mestaruuskisojen suurpujottelun voittoon. Viikolla vielä hiukan vaivannut flunssa oli onneksi jo ohi. Kisa-aamuna herätessä vettä satoi melkoisesti, mutta sade laantui hiljalleen kun aamupalan jälkeen puoli yhdeksän aikoihin mentiin rinteeseen. Rinne oli melko pehmeä, mutta muutaman harjoittelulaskun jälkeen siitä sai hyvän tuntuman. Kisarata oli saatu melko hyvään kuntoon, joten siinä laskeminen onnistui hyvin.

Eri sarjoissa oli yhteensä 300 osallistujaa, joten laskujen välillä oli reilusti aikaa, jolloin ehti käydä syömässä ja tehdä useamman harjoittelulaskun. Säästä johtuen oli epävarmaa lasketaanko toinen kierros, mutta kelin parannuttua ja radan kestäessä kovan kulutuksen, toinen kierros vietiin myös läpi. Palkintojen jaossa oli järjestäjillä pientä säätöä ennen kuin kilpailijat naisten sarjassa saatiin oikeille sijoituksille, mutta lopulta palkintopallilla kilpailija olivat oikeassa järjestyksessä. Hieno kausi mukavien kavereiden kanssa.

Sunnuntaina oli mukavaa seurata pikku siskon joukkuevoimistelukisaa Mäntsälässä, jossa he sijoittuivat toiseksi. Sieltä edelleen omiin treeneihin Vantaalle. Ja tänään Liikuntastudio Hyvä Olon salilla harkkaamassa. Nyt on tiukka 11 viikkoa ennen Saksan MM-kisoja, sitä ennen on hyvin paljon treeniä. Seuraavana on kahden viikon kuluttua rytmisen voimistelun Special Olympics Suomen kisat, jossa ensi kertaa pääsee esittämään uudet ohjelmat yleisölle, hyvä valmistava kisa kohti Saksaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti