Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Treenit jatkuvat


Kisaviikon jälkeen on ollut paluu perustekemisen pariin niin koulussa kuin työharjoittelussa sekä treeneissä. Työharjoittelujakso lähenee loppuaan ja se on sujunut erittäin hyvin. Treeneissä on harjoiteltu varsinkin pallo-ohjelmaa jonka Saga pääsee esittämään ensi viikolla Tapiolan Voimistelijoiden kevätgaalassa. Loppuviikosta on vuorossa oman seuran Sport Club Vantaan kevätesitykset. Rappusissa tuli myös käytyä kävelemässä ja hakemassa peruskuntoa, reilu 850 noustua rappusta.

Muitakin voimisteluohjelmia on hiottu ja mietitty millaisia muutoksia niihin halutaan tehdä ennen kesän kisoja Saksassa. Saga toivoi naruohjelmaan lisäyksenä yhtä heittoa ja tuulimyllyä, jotka hän oli nähnyt Jouki Tikkasen tekevän jossain ohjelmassaan, joten ne lisättiin ja harjoitellaan niiden elementtien kanssa eteenpäin.

Kaikki ohjelmat pitää vielä käydä tarkkaan läpi ja lisätä jonkin verran vaikeuselementtejä, jotta voi tavoitella maksimipisteitä. Nyt kun ohjelmat ovat pääpiirteittäin kunnossa niin on hyvin voi alkaa lisäämään lisää haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti