Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Historiaa tekemässä ja muita hienoja kokemuksia


Sport Club Vantaan Stara 19.5. Lumo, Vantaa
Lauantaina oli historiallinen tapahtuma voimistelumaailmassa, koska Saga esiintyi ensimmäisenä kehitysvamman omaavana urheilijana virallisessa Suomen Voimisteluliiton kilpailullisessa tapahtumassa, Starassa, jonka oma seura Sport Club Vantaa järjesti. Viikolla tuli kysely onko halukkuutta osallistua, ja kun aikataulullisestikin osallistuminen oli mahdollista niin heti hankkimaan kisalisenssi ja vahvistamaan osallistuminen tapahtumaan. Lauantaina tuomarit arvioivat kolme ohjelmaa; naru-, keila- ja pallo-ohjelmat, Stara oli erittäin hyvä valmistautumistapahtuma yleisön edessä kohden Saksan MM-kisoja. Illalla oli vielä reissu Hyvinkäälle seuraamaan pikkusiskon joukkueen Kasteen kilpailusuoritusta.

Viikkoon mahtui toinenkin hyvin poikkeuksellinen ja huippuhieno tapahtuma, Saga sai kunnian esiintyä Tapiolan Voimistelijoiden Gaalassa Tapiolan Kulttuurikeskuksen lavalla. Saga esitti pallo-ohjelman ja ohjelman koreografia oli pikkusiskon käsialaa. Samassa Gaalassa oli myös siskon joukkuevoimistelujoukkue esiintymässä. Molemmille upea yhteinen kokemus.
Tapiolan Voimistelijat, kevät gaala, 15.5.

Ja sunnuntaina oli vielä oman seuran Sport Club Vantaan kevät näytökset, ensimmäisessä näytöksessä oli vuorossa nauhaohjelman esittäminen ja toisessa näytöksessä pääsi esiintymään yhdessä oman treeniryhmän Uniikit Y:n kanssa nauhalla. Ja hienoa oli yhteiskuvat Kinesis Jr. ryhmän kanssa.

Viikolle sattui myös erinomaisesti sujuneen työssäoppimisjakson viimeinen työpäivä. Viikonlopun päätteeksi tuli kaverit kylään katselemaan yhdessä leffaa ja nautiskelemaan hampurilaisista. Takana upea viikko, myös sään puoleen.
Sport Club Vantaa, 20.5. kevät näytös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti