Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Treeniä, töitä ja suoritettuja koulutuksia
Rytmisen voimistelun Suomen Special Olympics kisat lähestyvät ja harjoittelu tiivistyy. Ohjelmat ovat kasassa, mutta paljon on vielä hiottavaa ennen kesän MM-kisoja mutta sen verran hyvällä mallilla, että viikon kuluttua kisoissa varmasti tulee hyvät suoritukset. 

Lauantaina Sport Club Vantaan rytmisen voimistelun vastuuvalmentaja Irina Yushina, joka on Suomen kärkivalmentajia rytmisessä voimistelussa, oli katsomassa harjoittelua ja ohjelmia ja antoi neuvoja liikkeiden tekemiseen.

Seuraavana päivänä oli kolme treeniä, joista ensimmäinen SC Vantaan kanveesilla, kuten edellisenäkin päivänä, sieltä matka jatkui Ruusutorpan koululle, jossa pidettiin toinen treeni, automatkalla ehti hiukan ottaa välipalaa. Illalla oli vielä Uniikit Y ryhmän harjoitukset, joten päivään mahtui viitisen tuntia harjoittelua. 

Työharjoittelussa on ollut mukavaa ja keittiötöitä on ollut mukava tehdä. Koulussa sai suoritettua muutaman yrityksen jälkeen onnistuneesti hygieniapassin ja samoin ensiapukurssi I on nyt suoritettu. Viikkoon mahtui vielä asumisharjoittelujakso, jossa oli kaikenlaista puuhaa, niin ruuanlaittoa, siivousta kuin pyykkäämistä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti