Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kisakatselmus

Viime perjantaina järjestettiin oman seuran, Sport Club Vantaan,
kisakatselmus. Siellä oli ensi esiintyminen uudella pallo-ohjelmalla yleisön edessä. Kokonaisuus sujui hyvin, mutta jonkin verran tarvitsee vielä joitain kohtia saada toimimaan sulavammin. Samoin isolla matolla pitää päästä treenaamaan ennen toukokuun kisoja ja hakea oikea aloituspaikat ja tarkistaa ohjelman etenemissuuntia, mutta voimistelija itse viihtyi matolla erittäin hyvin. Samoin pääsi jälleen Kinesis ja Kinesis Jr joukkueiden esitykset ja heidän kanssa yhteiseen kuvaan, joka on joka kerta erityisen hieno kokemus.

Viikonloppuna oli Hvittorpissa viikonlopun kestävä leiri jonne kiirehdittiin kisakatselmuksen jälkeen. Leirillä oli paljon tuttuja, joiden kanssa oli mukavaa viettää viikonloppua. Leirin jälkeen sunnuntaina oli vielä Uniikkien harjoitukset illalla. Ennen harjoituksia käytiin kotona naruohjelmaa läpi, jonka pikku sisko oli tehnyt loppuun, joten sen kimppuun pääse nyt täydellä tarmolla. Vielä nauhaohjelman
laatiminen niin kaikki ohjelmat tulevia kisoja varten alkavat olla valmiina ja pääsee harjoittelemaan niiden parissa kunnolla. Ensimmäisiin kisoihin on aikaa vielä noin seitsemän viikkoa, joten harjoitella pitää aktiivisesti joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti