Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Voimistelua, keilailua, leffa, Lux Helsinki ja PorvooViimeisellä lomaviikolla ehti tehdä monenlaista. Lomamatkalla harjoiteltua ja hiottua pallo-ohjemaa käytiin harjoittelemassa valmentajan Terhin kanssa SC Vantaan kanveesilla. Hyviä korjauksia ja pieniä muutoksia tehtiin ohjelmaan, nyt se alkaa olla kokonaisuudessaan valmis. Ohjelmaa käytiin kotona läpi, erityisesti muutoskohtia ja lauantaina Hyvä Olo Liikuntakeskuksen salilla ohjemaa  harjoiteltiin ahkerasti. Nyt on aika paneutua myös seuraavan ohjelman tekemiseen. Saksan mm-kisoihin on harjoitteluaikaa vielä puolivuotta eli hyvin on aikaa tehdä ohjelman ja treenata ne kuntoon.

Laskettelun osalta harjoittelu on vielä haasteellista etelän vähäisen lumen takia, mutta harjoittelusuunnitelmat hiihtolomalle, ennen avoimia pohjoismaiden mestaruuskisoja, ovat jo valmiina. Ja varmasti pian pääsee etelässäkin rinteisiin laskettelemaan, ja muutaman viikon kuluttua on lasketteluleiri Himoksella jossa viimeistään pääsee hyvään vauhtiin laskettelutreenien kanssa.

Menneellä viikolla oli hauskaa käydä myös elokuvissa että keilaamassa ja syömässä kavereiden kanssa. Lauantaina iltana oli piipahdus Lux Helsinki tapahtumassa. Ja sunnuntaina oli vierailu Porvooseen jossa oli tapaaminen koiran kasvattajan luona sekä kävelyä vanhan Porvoon kaduilla sekä herkullinen ruokailu idyllisessä ravintola El Patiossa. Hienon ja hyvän loman jälkeen on taas mukava jatkaa opiskeluja..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti