Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. tammikuuta 2018

Uusi vuosi 2018

Loppuvuosi ja vuodenvaihde meni lomaillessa Abu Dhabissa. Matkalla tietenkin oli myös urheiluvarusteet ja pallo mukana. Paikka oli tuttu muutaman vuoden takaa jolloin siellä harjoiteltiin nauhaohjelmaa Espoossa pidettyjen rytmisen voimistelun World Cupin gaalaesiintymistä varten. Henkilökuntakin muisti että siellä oltiin aiemminkin harjoiteltu.

Nyt kun ohjelmat ovat vaikeutuneet ja tilaa tarvitaan lisää niin sali alkoi käydä pieneksi, mutta hiukan soveltamalla ohjelmaa saatiin hiottua eteenpäin hieman liian pienessä liikuntasalissa. Ohjelmaan tehtiin samalla muutamia pieniä muutoksia, jotta pallo-ohjelman tarvittavat osa-alueet tulisi katettua mahdollisimman hyvin.

Loppuviikosta alettiin jo hiukan miettimään ja rakentamaan keilaohjelmaa. Muutamia tasapainokohtia sen osalta hiukan testailtiin, jotta voitiin arvioida onnistuvatko ne tulevassa ohjelmassa, ja kyllä onnistuivat hienosti. Kova harjoittelu kohti kesän kisoja jatkuu. Samalla hiotaan Special Olympics level 2 ohjelmia tulevia kansallisia kisoja varten.

Vaikka lumi on eteläisessä Suomessa vähissä niin valmistautuminen Norjassa pidettäviin avoimiin pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Norjaan on myös alkanut. Toivotaan, että pysyvä lumi tulisi pian myös eteläiseen Suomeen niin hiukan paranisi harjoittelumahdollisuudet. Myös ratsastustunnit jatkuvat pian ja aikanaan kisailu myös sen osalta.

Hienoa ja urheilullista Uutta Vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti