Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Ratsastuskilpailut ja voimisteluasun ja vanteen koristelua

Kartanon ratsastajien tallin mestaruuskisat pidettiin tänään pääosin aurinkoisessa lämpimähkössä säässä. Asumisharjoittelusta pikaisen vaatteiden vaihdon jälkeen Saga matkasi kohti Veikkolaa ja kisoihin. Sen verran nopea oli lähtö, että jo kertaalleen kädessä olleet valkoiset kisahanskat jäivät lopulta matkasta, mutta onneksi ratsastuskaveri Klaus lainasi omiaan kisan ajaksi. Ohjelmassa oli tänään raviohjelma K1 ja hevosena Erik, josta tuomaritkin totesivat, että Erikillä oli huono päivä. Vaikka Erik ei täysin totellut ratsastajaa niin kisa sujui kuitenkin mallikkaasti, "hyvin tsempattu" luki myös tuomareiden paperissa. Itse kisassa sijoituksena neljässija. Saga oli kohtuullisen tyytyväinen suoritukseen.

Lauantaina oli hiukan tavallista pidemmissä voimistelutreeneissä alkuun puvun koristelua. Paikalla oli myös Sport Club Vantaan Elektra H:n joukkueentyttöjä auttamassa strassien liimaamisessa. Uniikki Y:n voimistelijat olivat hyvin iloisia avusta. Treeneissä tehtiin valmistavia ohjelmien läpivientejä kohti ensi viikonlopun rytmisen voimistelun Special Olympics kisoja, jotka pidetään Kisakalliossa.

Sunnuntaina ehti vielä urheilukentälle hiukan juoksemaan. Muutama kierros kentän ympäri ja siten taas sadan metrin vetoja. Vauhtia oli parhaimmassa juoksussa hiukan enemmän kuin viime viikolla,. Tavoitteena oleva 20 sekunnin alitus on vielä saavuttamatta, mutta ehkä se vielä kesän aikana onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti