Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Esiintyminen joukuevoimistelun MM-kisojen loppugaalassa


Maailmanmestarit Minetit Elite ja Saga
Pitkään odotettu joukkuevoimistelun MM-kisat ja kisojen loppugaala oli viimein edessä sunnuntaina. Pitkin kevättä yhdessä harjoiteltua Special Olympics taso 1vanneohjelmaa hiottiin vielä lauantaina. Katsottiin paikat esiintymismatolla, harjoiteltiin loppuasentoa, lopputervehdystä ja tietenkin käytiin ohjelmaa läpi.

Ennen esiintymistä oli vuorossa MM-kisojen finaalit joissa Suomen joukkueet pärjäsivät loistavasti, sekä aikuisille ja nuorille maailmanmestaruus, kun Minetit ja Minetit Elite voittivat mestaruuden niin aikuisissa OVO Team vei pronssin ja OVO juniorit hopealla. Edellisen päivän karsintoja katsottiin kotoa käsin, mutta Minetit Eliten saadessa hyvät pisteet oli Sagan ilo ylimmillään ja ääntäkin lähti iloisen paljon. Paikanpäällä tunnelma oli upea Suomen joukkueiden menestyessä loistavasti.

Ennen oman ryhmän Uniikit Y esiintymistä oli mahdollisuus kohdata ja päästä kuviin tuoreiden maailmanmestareiden kanssa. Viikko on ollut ikimuistoinen, alkuviikosta yhteistreeniä suosikkijoukkueen SC Vantaan Kinesiksen kanssa ja nyt tapaaminen ja  yhteiskuva toisen suosikin Minetit Eliten kanssa. Ja tuli kohdattua myös maailmanmestarit Minetit yhdessä Uniikit Y:n kanssa. Suuri kiitos kuuluu Sport Club Vantaalle, joka on mahdollistanut tekemisillään viime viikkojenkin kokemukset, jotka eivät ole itsestään selvyyksiä. Näiden kokemusten jälkeen Sagan on hyvä jatkaa suurella innolla kohti seuraavia kausia.


Taustalla Minetit Elite valmiina mestaruus suoritukseen
Uniikkien vanneohjelma loppuasento

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti