Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Alppikisakauden päätöskisa, yhdessäoloa, iloa ja naurua

Kisakausi päättyi Himos-Leitner -kisohin. Matkaan lähdettiin perjantaina, kyydissä oli kaksi joukkuekaveria Itävallan reissulta. Matka sujui iloisesti monenlaista musaa kuunnellessa ja maailmankisoja muistellessa. Majoittumien oli kahdessa mökissä rinteen päällä, joten aamulla oli helppo lähteä kisamäkeen.

Supervalmentajat Miika Laitinen ja Virpi Mikkola hoitivat järjestelyt niin ruuat kuin kisaan valmistautumisen; ratakatselmukset, harjoitus- ja lämmittelylaskut ja paljon muuta. Kisat sujuivat kaikilta erittäin hyvin, vaikka rata ei ollut täysin sama kuin edellisenä vuonna, niin silti voi todeta aikojen perusteella tapahtuneen huimaa kehitystä edelliseen vuoteen. Kova harjoittelu on tuottanut hyvää tulosta.

Sagalla oli kaksi hyvää laskua, sijoittuen sarjassaan ensimmäiseksi. Palkintojen jako oli harmillisesti hiukan erikoinen, soveltavan joukkueen palkintoja ei muistettu jakaa, ennen kuin havaittiin, että ne on vielä jakamatta ja muutoinkin järjestäjät hoitivat ja perustelivat tilanteen melkoisen ala-arvoisesti urheilijoita kohtaan. Toisin kuin viime vuonna, viralliseen tulosluetteloon ei ole laitettu tuloksia. Loppujen lopuksi Saga sai ison pokaalin kotiin tuomiseksi ja toivon mukaan tulosluettelokin täydentyy tulevalla viikolla.

Mutta viime hetken tapahtumista huolimatta, kisamatka oli loistava kokemus, urheilijat nauttivat laskemisesta ja toistensa seurasta ja kaikilla oli hauskaa. Alppijoukkueen henki on urheilullinen, loistava, toisia kannustava ja hyvin paljon iloa ja naurua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti