Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Alppihiihdosta rytmiseen voimisteluun

Nejällä välineellä kohti tulevia kisoja
Laskettelukauden loputtua on aika siirtyä täysipainoisesti rytmisen voimistelun pariin. Vaikka rytminen voimistelu on ollut jatkuvasti osana viikkoharjoittelua niin nyt kisojen ja esiintymisten lähestyessä harjoittelu tiivistyy ja lisääntyy merkittävästi. Ohjelmat menevät jo läpi sujuvasti, mutta montaa kohtaa voi vielä parantaa ennen esiintymisiä.

Perjantaina pitkästä aikaa mökillä ja tutussa Juankosken Kuntokeskus Juvansilla treenaamassa. Pari tuntia hyvää treeniä tutussa ympäristössä. Pikkusisko Kiia antoi hyviä neuvoja oman treeninsä ohessa miten harjoittaa ja kehittää joitain yksityiskohtia. Painopiste oli vanneohjelmassa joka on tarkoitus esittää ensikertaa yleisön edessä ensi lauantaina Vantaan Lumossa Sport Club Vantaan järjestämän Stara -tapahtuman yhteydessä. Tulossa hyvä harjoitusesiintyminen mentäessä kohti toukokuun kisoja.

Sunnuntaina tuli käytyä katsomassa Lumossa joukkuevoimistelukisoja, jossa Kiian joukkue Kaste Tapiolan Voimistelijoista voitti kultaa. Samalla näki useita SC Vantaan joukkueen, kuten Fortius H:n kilpailusuoritukset.

Alkuviikosta oli maanantainen ratsastustunti, Erikillä perusratsastus kentällä, kaikki sujui kuten ennenkin eli hyvin. Alkuviikkoon sijoittui myös muutaman päivän asumisharjoittelujakso, jolloin urheilullinen harjoittelu oli siellä omatoimista; lihaskuntoa ja venyttelyjä.

Keskiviikon treeneissä oli fysiikkaa ja välineharjoittelua vanteella. Vanneohjelman harjoitukset valmistavat kohden toukokuun joukkuevoimistelun MM-kisojen loppunäytöksen esitystä jossa Uniikit Y ryhmä on mukana.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti