Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. joulukuuta 2019

50. Special Olympics mitali, latinotanssia ja työssä oppimista

50. mitali
Latino Show Cup Tampere
Marraskuu meni treenatessa kisaillessa ja työharjoittelussa. Marraskuun puolessa välissä oli ensin Latino Show Cupin ensimmäine osakilpailut Tampereella oman joukkueen, Erityistähdet, kanssa. Ryhmän esitys sujui
hienosti tuoden ensimmäisensijan.

Seuravaana päivänä oli vuorossa Special Olympics rytmisen voimistelun kisa Seinäjoella. Suoritukset sujuivat kohtuullisen hyvin, kuitenkin tuleviin kisoihin jäi parannettavaa. Pallo ja keilaohjelmista kuitenkin tuli ennätyspisteet.

Kisoista tuli 50. Special Olympics mitali. Takana 50 hienoa elämystä ja paljon uusia ystäviä.

Latino Show Cup Kauniainen
Marras-joulukuun vaihteessa oli Latino Show Cupin toinen osakilpailu . Myös siinä joukkue onnistui hienosti vieden jälleen voiton. Vielä on yksi osakilpailu jäljellä tammikuussa Järvenpäässä.

Työssä oppimisjakso on ollut meneillään ja huomenna on viimeinen työharjoittelupäivä. Tänäänoli osaamisen osalta näyttö joka sujui mainiosti. PIan alkaa loma ja opintojen viimeinen lukukausi.

Myös harjoittelu Danielan kanssa rytmisen voimistelun Unified esitystä varten on hyvällä mallilla. Sen pääsee esittämään tulevana sunnuntaina. Toivottavasti ian olisi myös Unified kisat joihin voisi mennä mukaan kaikilla välineillä.
Unified joukkue valmiina tulevaan esitykseen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti